Zelené potraviny
Proč zelené potraviny firmy Green Ways ?
Produkty firmy Green Ways jsou ty nejkvalitnější na našem i světovém trhu. Firma se dlouhodobě zaměřovala na vývoj takových zpracovatelských metod, které zaručí spotřebiteli tu nejvyšší kvalitu. Mladý ječmen Green Ways je v současnosti nejšetrněji zpracovaný zelený práškový nápoj na světě. Tyto metody a postupy, o kterých se můžete podrobně dozvědět dále v textu o chlorelle a ječmeni, umožňují aby chlorella a ječmen byly 100% čisté, se známkou "košer", tzn. bez použití jakýchkoliv pojiv, plnidel, stabilizátorů a barviv. K pročištění a oddělení chlorellových buněk od kultivačních nečistot se nepoužívají žádné chemikálie, ale bezkonkurenční komplex mikroskopických filtrů a odstředivek. Samozřejmostí je organické pěstování obou potravin a neposledním důležitým bodem, zaručujícím nejvyšší kvalitu, je i místo pěstování obou produktů. Mladý ječmen Green Ways není pouze vysušená a nadrcená travní masa, ale opravdová šťáva zachovávající si díky zpracovatelským postupům maximum nutričních látek, vitamínů, enzymů, fytolátek, a stopových prvků, tak jako v čerstvě vylisované šťávě. Je tudíž mnohem více koncentrovanější než výrobky z usušených a podrcených listů ječmene, které tím obsahují i vlákninu. Díky tomu, že neobsahuje nestravitelnou travní vlákninu může být téměř 100% vstřebán.
Mladý ječmen a řasa Chlorella Green Ways jsou 100% přírodní produkty, nepasterizované, bez jakýchkoliv přísad.
Zelené potraviny - Chlorella a Zelený ječmen, Mladý ječmen detoxikují náš organismus.
Chlorella má schopnost vázat na strukturu své buněčné stěny nebezpečné látky a odvádět je z těla. Jedná se především o těžké kovy (např. rtuť či kadmium), zbytky léků apod. Nestravitelná část vlákniny navíc mechanicky podporuje očištění střevní stěny od usazených nánosů, zlepšuje střevní peristaltiku a pomáhá předcházet zánětlivým procesům.
Mladý ječmen obsahuje obrovské množství přírodních antioxidantů, které vychytávají volné radikály. Ty vznikají nejen při metabolismu, ale také v kůži při opalování a jsou jednou z hlavních příčin poškození DNA a následného vzniku nádorových onemocnění. Volné radikály hrají významnou roli v rozvoji mnoha dalších chorob.
Mladý ječmen a Chlorella snižují kyselost vnitřního prostředí a tím významně podporují růst správné střevní mikroflóry a naopak potlačují rozvoj plísní a kvasinek, se kterými se často setkáváme např. po podávání antibiotik. Oba produkty rovněž posilují imunitu organismu a mají významné protizánětlivé účinky.